Nieuwe stap | Salarisprofessional | Interim opdrachten | Beschikbaar

Dag Lentink Accountants/Belastingadviseurs, hallo MK Salaris & Advies. Na 14 jaar in dienstverband heb ik ervoor gekozen om als zelfstandige verder te gaan als interim salarisadministrateur. Een spannende keuze in deze bizarre en onzekere periode.

Als 21-jarig meisje begon ik mijn carrière als junior salarisadministrateur. Een nieuw vak waar ik heel veel in kon leren. Inmiddels ben ik 35 jaar en word ik nog steeds enthousiast van wijzigingen in mijn vakgebied. Waar behaal ik efficiëntie voor de klant? Hoe zorg ik dat de klant optimaal gebruik kan maken van de fiscale regelingen? Als ik van toegevoegde waarde voor de klant kan zijn word ik daar zelf blij van.

14 jaar lang heb ik met heel veel plezier gewerkt bij Lentink Accountants/Belastingadviseurs. Hier heb ik veel ruimte voor ontwikkeling gekregen. Ik heb in het werk kunnen groeien van junior salarisadministrateur naar een leidinggevende positie en uiteindelijk tot salarisadviseur. Dankzij de diversiteit aan klanten heb ik een heel brede kennis van de materie opgedaan. Snel schakelen tussen verschillende regelingen ben ik gewend. De gezellige collega’s ga ik onwijs missen.

MK Salaris & Advies

Vanaf 1 mei ga ik als zelfstandige verder onder de vlag van MK Salaris & Advies. De discipline blijft hetzelfde: salaris en personeel. De diversiteit blijft behouden. Interim opdrachten, personeel opleiden en klanten begeleiden bij het verlonen van de salarisadministratie zijn de zaken waar MK Salaris & Advies zich op richt.

Interim

Heeft u onderbezetting of is uw collega tijdelijk afwezig? Het lukt niet altijd om onmiddellijk bekwaam personeel te vinden. Tijdelijk een interimmer aannemen zorgt voor verlichting en verlaagd de druk op het team of op de collega. De salarissen dienen tenslotte altijd op tijd uitbetaald te worden. Ik kom u graag ondersteunen, of het voor een dag, week of maand is, ik ben vaktechnisch bekwaam en heb derhalve geen inwerktijd nodig.

Salarisverwerking

Verloont u zelf en vertrouwt u op de juistheid van uw salarispakket? De instellingen in de diverse softwarepakketten zijn standaard vaak onvolledig en onjuist! Kunt u goed beoordelen hoe een bijzondere verloning of onbelaste vergoeding mag worden verloond? Maakt u wel optimaal gebruik van de voordelen die in de fiscale regelingen zijn te vinden? Hoe fijn is het om dan een ervaren salarisadministrateur met u mee te laten kijken. U behoudt alle vrijheid en ik zorg ervoor dat u geen onnodig risico loopt.

Opleiden

Het begeleiden van (nieuwe) collega’s kan de werkdruk binnen een team extra verhogen. Het liefst willen we dat de betreffende collega direct inzetbaar is en foutloos werkt. Helaas worden gemaakte fouten niet altijd meteen gesignaleerd. Soms komen deze pas jaren later aan het licht. Heel vervelend, zeker als dit lastige gesprekken oplevert. Waar mensen werken worden fouten gemaakt, maar wanneer het een fout in het nettoloon betreft kan het een behoorlijke impact hebben. Ik kan u leren hoe u vaktechnisch te werk gaat, waar u betrouwbare informatie kunt halen en hoe u zorgt dat u uw eigen werk controleert!

Bent u opzoek naar iemand zoals ik, ik kom graag met u in contact. Een gesprek kost weinig tijd maar geeft wel inzicht in elkaar.

U kunt mij bereiken op 0642274917 of stuur een mail naar madeleine@mksalarisenadvies.nl

KOM IN CONTACT

Kom in contact

IK BEN ERG BENIEUWD NAAR UW VERHAAL

Bent u opzoek naar iemand die u kan ondersteunen met uw salarisverwerking? U bent op de juiste website terechtgekomen. Ik help u graag met zaken rondom salaris en personeel. Klik op “kom in contact” en we zijn een stap dichterbij om met elkaar in gesprek te komen.

KOM IN CONTACT