Diensten

INTERIM | OPLEIDEN | SALARISVERWERKING

Interim

Heeft u onderbezetting of is uw collega tijdelijk afwezig? Het lukt niet altijd om onmiddellijk bekwaam personeel te vinden. Tijdelijk een interimmer aannemen zorgt voor verlichting en verlaagt de druk op het team of op de collega. De salarissen dienen tenslotte altijd op tijd uitbetaald te worden. Ik kom u graag ondersteunen, of het voor een dag, week of maand is, ik ben vaktechnisch bekwaam en heb derhalve geen inwerktijd nodig.

Opleiden

Het begeleiden van (nieuwe) collega’s kan de werkdruk binnen een team extra verhogen. Het liefst willen we dat de betreffende collega direct inzetbaar is en foutloos werkt. Helaas worden gemaakte fouten niet altijd meteen gesignaleerd. Soms komen deze pas jaren later aan het licht. Heel vervelend, zeker als dit lastige gesprekken oplevert. Waar mensen werken worden fouten gemaakt, maar wanneer het een fout in het nettoloon betreft kan het een behoorlijke impact hebben. Ik kan u leren hoe u vaktechnisch te werk gaat, waar u betrouwbare informatie kunt halen en hoe u zorgt dat u uw eigen werk controleert!

Salarisverwerking

Maakt u gebruik van een softwarepakket waarin salarisverwerkingen kunnen worden gedraaid, maar mist u de expertise hieromtrent? Ik kan het gemakkelijk maken: u verwerkt alle HR-zaken zoals wijzigingen omtrent personeel en verlofopnames. Ik verzorg dan de verloning inclusief de controle op wet- en regelgeving. Daarnaast ondersteun ik u met mogelijke adviespunten; kunt u nog ergens fiscaal optimaliseren? Worden de auto’s van de zaak juist bijgeteld? Komt u in aanmerking voor tegemoetkomingen?

U behoudt alle vrijheid en ik zorg ervoor dat u geen onnodige risico’s loopt!

Waar sta ik voor?

Ik ondersteun werkgevers om de zaken op orde te houden. Ik kan hierbij mijn kennis omzetten in een toegevoegde waarde voor de werkgever. Ik adviseer hoe om te gaan met de werkkostenregeling. Ik bereken hoeveel voordeel behaald kan worden met LKV, LIV of subsidie. Ik geef informatie omtrent dossiervorming. Ik zorg ervoor dat de loonadministratie wordt uitgevoerd zoals het hoort. Ik ben een enthousiaste salarisadviseur omdat ik altijd vrolijk en energiek ben en natuurlijk veel praktische kennis paraat heb.

INTERIM
INTERIM
INTERIM
INTERIM

SOFTWAREPAKKET

KENNIS

SALARISPAKKET

De diversiteit aan vaktechnische kennis vind ik onwijs belangrijk. Het altijd up to date blijven van wet- en regelgeving is een must. Kennis van software is een pre. Echter is het opdoen van softwarekennis sneller vergaard dan vaktechnische kennis. Met mijn computer skills ben ik in staat om in elk salarispakket te verlonen. Onderstaand vind u softwareleveranciers waar ik goed tot zeer goede kennis van heb.

Kom in contact

IK BEN ERG BENIEUWD NAAR UW VERHAAL

Bent u opzoek naar iemand die u kan ondersteunen met uw salarisverwerking? U bent op de juiste website terechtgekomen. Ik help u graag met zaken rondom salaris en personeel. Klik op “kom in contact” en we zijn een stap dichterbij om met elkaar in gesprek te komen.

KOM IN CONTACT