Bedankt | Beschikbaar voor een leuke interim opdracht

Vorige week heb ik kenbaar mogen maken dat ik mijn carrière voorzet als zelfstandige. Ik wil jullie super bedanken. Mijn post van vorige week is onwijs vaak door jullie bekeken. Jullie steun, mooie reacties, vertrouwen en liefde geeft mij durf en energie.

Per direct ben ik beschikbaar als interim salarisadministrateur voor maximaal 30 uur in de week.

Wat heb ik te bieden:

 • 14 jaar actief geweest binnen de accountancy
 • Brede ervaring met AFAS
 • In het bezit van VPS
 • Veel ervaring met diverse cao’s
 • Kennis van diverse pensioenfondsen
 • Ben in staat om looncomponenten, weergaves en analyses te bouwen in AFAS
 • Kan het werkproces efficiënter maken
 • Geen inwerktijd nodig
 • Kan zelfstandig werken
 • Ik pak zaken snel op en ben een harde werker

Wie ben ik:

 • Ben 35 jaar
 • Getrouwd met mijn jeugdliefde
 • Moeder van een stoere zoon en prachtige dochter
 • Sportief
 • Leergierig
 • Energiek
 • Enthousiast
 • Positief

Bent u opzoek naar iemand zoals ik, ik kom graag met u in contact. Een gesprek kost weinig tijd maar geeft wel inzicht in elkaar.

U kunt mij bereiken op 0642274917 of stuur een mail naar madeleine@mksalarisenadvies.nl

KOM IN CONTACT

Kom in contact

IK BEN ERG BENIEUWD NAAR UW VERHAAL

Bent u opzoek naar iemand die u kan ondersteunen met uw salarisverwerking? U bent op de juiste website terechtgekomen. Ik help u graag met zaken rondom salaris en personeel. Klik op “kom in contact” en we zijn een stap dichterbij om met elkaar in gesprek te komen.

KOM IN CONTACT